Shine Cleaner

0742 51 51 51 0374 47 39 94 Fax: +4037 44 73 995
Iasi, b-dul T. Vladimirescu, nr. 91

ANGAJARI

Angajari Shine Cleaner servicii curatenie Iasi

De ce sa apelezi la noi

ShineCleaner, firma de curatenie in Iasi ofera o gama variata de servicii pentru necesitatile fiecarui client in parte. Daca doriti o companie flexibila si dinamica cu servicii de cea mai buna calitate, va stam la dispozitie.

Curatenia nu tine de gust ci reprezinta o necesitate. Acasa, la birou, in spatii industriale si spatii comerciale curatenia este necesara pentru buna desfasurare a tuturor activitatilor.

Cateva motive ce va vor convinge ca ShineCleaner reprezinta alegerea potrivita

  • Eficienta: Anii de experienta ne-au ajutat sa atingem maximul de eficienta prin continua selectare a furnizorilor de echipamente, solutii si consumabile.
  • Cost redus: Fiind o firma specializata pe astfel de servicii cunoastem foarte bine modalitatile prin care putem reduce costurile operatiunilor specifice fara a face rabat de la calitate.
  • Discretie: Angajatii nostri au semnat clauze de confidentialitate, iar angajarile se fac doar dupa prezentarea cazierului juridic.
  • Flexibilitate: Ne adaptam in functie de programul dumneavoastra sau al firmei dumneavoastra pentru a nu ne face simtita prezenta decat prin rezultatele serviciilor noastre.

cine suntem

Shine Cleaner Servicii Curatenie Iasi
ISTORIC

NEW SHINE COMPANY S.R.L este o firma din Iasi specializata exclusiv in prestarea de servicii complete atat la domiciliu, cat si pentru firme. Obiectivul firmei noastre de curatenie este de a asigura clientilor nostri servicii de curatenie la standarde ridicate si adaptate celor mai diverse nevoi.

Avand o experienta de peste 4 ani in domeniul serviciilor de curatenie, firma de curatenie Shine Cleaner din Iasi a reușit să obţină, prin lucrările executate, aprecierile clientilor cu care a colaborat.

MISIUNE

Sa asiguram satisfactia clientilor nostri si sa raspundem nevoilor si dorintelor acestora prin furnizarea de servicii personalizate, prompte si de inalta calitate.

VALORI

Dezvoltarea relatiei cu clientii nostri prin asigurarea unor servicii personalizate, flexibile si eficiente este o preocupare importanta pentru noi.

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care firma noastră de curatenie isi bazeaza activitatea. Asigurata atat de personalul calificat, cat si de echipamentele si consumabilele din game profesionale folosite, calitatea serviciilor de curatenie prestate de firma noastra asigura intotdeauna deplina satisfactie tuturor clientilor.

Pentru ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa protejam si sa pastram mediul inconjurator pentru generatiile viitoare, folosim numai produse eco-friendly, de la firme de renume, cu un impact redus asupra mediului.

Pe langa calitatea excelenta a serviciilor oferite, o alta caracteristica o constituie flexibilitatea in stabilirea pachetelor de servicii. Cerintele si nevoile fiecarui client in parte sunt cele care dau intotdeauna criteriul de stabilire a pachetelor de servicii oferite.