Shine Cleaner

0742 51 51 51 0374 47 39 94 Fax: +4037 44 73 995
Iasi, b-dul T. Vladimirescu, nr. 91

Calitate garantata a serviciilor de curatenie

Shine Cleaner Servicii Curatenie Iasi - Aprovizionare produse igiena si curatenie
Aprovizionare produse igiena si curatenie
Aceasta operatiune va poate fi oferita atat prin semnarea unui contract cat si ocazional, in functie de cerintele dumneavoastra. [...]
Shine Cleaner Servicii Curatenie Iasi - Curatare mochete, covoare si tapiserii
Curatare mochete, covoare si tapiserii
Mochete, covoare si tapiserii: Procedeul folosit pentru curatarea covoarelor si mochetelo este acela de samponare si extragere. [...]
Shine Cleaner Servicii Curatenie Iasi -Curatenie spatii comerciale si birouri
Curatenie spatii comerciale si birouri
Sedii cabinete, banci, magazine, institutii, gradinite, show-rooms, restaurante, hoteluri,cluburi, sali de sport. [...]
Shine Cleaner Servicii Curatenie Iasi - Curatenie industriala profesionala
Curatenie industriala profesionala
Hale, spatii depozitare curatarea podelelor,tavanelor, geamurilor, grinzilor, intretinerea suprafetelor de parcare, spatiile exterioare etc. [...]
Shine Cleaner Servicii Curatenie Iasi - Curatare geamuri, tamplarie
Curatare geamuri, tamplarie.
Curatarea geamurilor, balustradelor, usilor, tocurilor, întrerupătoarelor, lustrelor, tablouri, etc. [...]
Shine Cleaner Servicii Curatenie Iasi - Curatare mochete, covoare si tapiserii
Curatenie la domiciliu
Curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa petreceri, oricare ar fi serviciul de care aveti nevoie Shine Cleaner vi-l poate oferi la cele mai inalte standarde. [...]

Esti client vechi? Ai avantaje.

Shine Cleaner ofera avantaje clientilor vechi

Clientii unei companii reprezinta motorul acesteia. Fiecare firma isi doreste sa construiasca si sa isi asigure relatii de lunga durata cu fiecare client in parte. Shine Cleaner depune eforturi atat pentru atragerea a noi clienti atat firme cat si persoane fizice precum si pentru fidelizarea clientilor deja existenti.
A.
Intr-o anumita situatie ai nevoie de o firma de curatenie. Apelezi la Shine-Cleaner, care prin mijloacele specifice, personalul calificat si aparatura profesionala te va multumi pe deplin prin rezultatul interventiei.
B.
In functie de necesitati, poti opta pentru un contract de intretinere periodica. In acest fel obtii costuri scazute,predictibilitatea cheltuielilor aferente curateniei si rezultate de o calitate superioara.
C.
Clientii vechi care au optat pentru contract de intretinere, beneficiaza de reduceri substantiale pentru serviciile de curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie ocazionala de sezon: Paste, Craciun etc.
Indiferent daca sunteti client nou sau client fidel, calitatea serviciilor de curatenie prestate de firma Shine Cleaner va fi aceeasi, oferindu-va servicii de o calitate ireprosabila la un raport pret/calitate imbatabil. Putem oferi programe standard de curatenie, dar ne putem si adapta cerintelor clientului. Putem stabili impreuna cu clientii nostri programul interventiilor si durata maxima a acestora.

Alte servicii disponibile

Alpinism utilitar:

Avem la dispozitie un personal apt si calificat, suntem capabili sa gasim cele mai simple mijloace folosind echipament de ultima generatie pentru efectuarea lucrarilor la inaltime.

Curatare mese biliard:

Este foarte important sa curatati periodic mesele de biliard, pentru a le conferi un aspect cat mai placut si o durata de viata cat mai mare. Curatarea meselor de biliard se efectueaza cu solutii si ustensile specifice de catre personal specializat, pentru a nu a afecta aspectul si performantele acestora.

Curatare tapiserii auto:

Curatarea tapiseriilor auto necesita o foarte buna cunoastere a materialelor din care sunt compuse si a caracteristicilor acestora. Folosind produsele si tehnica potrivita, va garantam atat un aspect fara repros cat si o durata de viata mai mare a acestora.

Curatare canapele:

Datorita metodelor moderne si a experientei noastre, canapelele, fotoliile vor recapata culoarea initiala precum si prospetimea pierduta odata cu trecerea timpului.