d> Curatenie Industriala Iasi | Testimoniale | Shine Cleaner

Shine Cleaner

0742 51 51 51 0374 47 39 94 Fax: +4037 44 73 995
Iasi, b-dul T. Vladimirescu, nr. 91

Parerile Clientilor Nostri

Cristi Birsan - POPASUL PACURARI - manager

De la inceput am fost in cautarea unei firme de curatenie care sa respecte toate conditiile specifice obiectului nostru de activitate. Suntem foarte multumiti de serviciile prestate de Shine Cleaner. Profesionalismul si promptitudinea de care dau dovada ne determina sa credem ca va fi un parteneriat pe termen lung.

Florin Macovei - COOPERS CLUB - manager

In domeniul nostru avem nevoie de un partener de incredere in ceea ce priveste curatenia. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Shine Cleaner.

Emil Ionescu - VIPER CLUB - manager

Administrand un club complex de jocuri am cautat o firma de curatenie care sa detina echipament profesional si personal calificat pentru intretinerea curateniei. Shine Cleaner si-a indeplinit cu succes toate atributiunile specificate in contract, ca drept urmare suntem foarte multumiti de colaborarea cu ei.

Radu Soimu - S.C. INNOBIT S.R.L.

De cand am contractat firma de curatenie Shine Cleaner sediul arata impecabil la capitolul curatenie. Shine Cleaner s-a dovedit a fi o alegere buna, si ii recomand cu caldura.

Spune-ti parerea

Daca sunteti multumiti de colaborarea cu firma ShineCleaner va rog sa impartasiti si altora parerea dumneavoastra.

Testimonialele vor fi publicate pe pagina noastra web, iar pentru a va multumi pentru amabilitatea de a va fi spus parerea, vom include si link-ul catre pagina dumneavoastra de web daca aceasta este specificata.

* campuri obligatorii.